Rucola per 100 gram

 1,50

De biologische teeltwijze zorgt voor een vollere, meer uitgesproken smaak.

21 op voorraad

Categorieën: ,

Rucola is veelzijdig inzetbaar:

  • Salades: Perfect als basis voor salades of gemengd met mildere slasoorten voor een smaakcontrast
  • Toppings: Ideaal als verse garnering op pizza's, pasta's en risotto's (toegevoegd na het koken)
  • Pesto: Alternatief voor basilicum in een pittige, karaktervolle pesto
  • Sandwiches: Geeft broodjes en wraps een verfrissende, peperige kick
  • Soepen: Als laatste toegevoegd aan heldere soepen voor een aromatische toets
  • Eiergerechten: Verfrist omeletten en quiches

Combineer rucola bij voorkeur met ingrediënten die de peperige smaak complementeren: Parmezaanse kaas, balsamico-azijn, citroensap, pijnboompitten, zongedroogde tomaten en olijfolie.

Vragen?